Solucions logístiques a mida

Coneixem les necessitats logístiques gràcies a la nostra àmplia experiència en el sector. Distribuïm anualment a més de 2500 client prop de 150 mil entregues i recorrem gairebé 2 milions de quilòmetres al llarg de Catalunya, nord de València, la Franja i el Principat d'Andorra. Friman Logístics engloba els serveis d'emmagatzematge de mercaderies (tant alimentàries com no alimentàries), la seva distribució als nostres clients del canal Food Service, i tots els serveis propis d'un magatzem logístic de mercaderies.

Logística per a producte congelat

Amb unes instal·lacions de més de 25.000 m3 d'última tecnologia, a Sant Fruitós de Bages; amb una capacitat per a més de 4.500 palets; amb una flota pròpia de més de 65 vehicles preparats, tant per a temperatures positives com negatives; i amb un equip humà de més de 90 persones en el departament logístic, garantint la conservació de la cadena de fred, l'espai d'emmagatzematge necessari per a cada client i un servei logístic integral i eficient, optimitzant els costos estructurals de la seva empresa.
També amb delegació logística en modalitat Cross Docking a Lleida capital.

Logística per al peix i el marisc fresc

La nostra central de compres i manipulació de peix fresc i refrigerat, situada al mercat de Mercabarna, té la capacitat de ser utilitzada com a plataforma logística per tot el que sigui producte refrigerat a temperatura positiva. 

Logística per alimentació a temperatura ambient, refrigerats i producte no alimentari

Disposem d'una plataforma logística destinada per oferir aquests serveis de més de 6000 m2 amb capacitat per a més de 42.000 m3.

El vostre soci per ajudar-vos a fer crèixer el seu negoci!

Emmagatzematge de productes, tant en prestatgeries com en zona de platja. Preparació de comandes. Control d'inventaris. I tots els serveis a mida que pugui necessitar. Aprofiteu-vos de l'estructura, experiència i recursos logístics de Friman per a optimitzar el seu negoci i, així, poder créixer amb una estructura flexible de costos.
Parleu amb nosaltres i expliqueu-nos les vostres necessitats logístiques, junts trobarem la solució.
Dades del mapa ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional

Dades del mapa ©2023 Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2023 Inst. Geogr. Nacional
Volem conèixer les vostres necessitats logístiques: info@frimanlogistics.cat | 93 874 10 02 | Pica d'Estats, 77-95. Sant Fruitós de Bages