Odoo CMS - a big pictureQuè és Espai6?

...Un espai polivalent, flexible i únic, multifuncional, d’experimentació i compartició de coneixements al voltant del món gastronòmic. Un punt de trobada on fabricants, distribuïdors, professionals i consumidors poden mostrar, descobrir i degustar els millors productes alimentaris.

I no solament els oferim la possibilitat del lloguer de l’espai, una sala diàfana amb una capacitat màxima de 50 persones, amb una cuina d’altíssima gamma; també, si convé, solucionem, amb totes les garanties sanitàries, el cuinat dels aliments, a cura dels nostres cuiners professionals i, fins i tot, n’oferim assessorament i idees, per tal que les mostres presentades siguin exclusives i úniques. També disposem d’un equipament tècnic, modern i funcional per enregistrar i emetre, per circuit tancat de televisió, els esdeveniments, per tal que ningú es perdi cap detall del que passa als fogons d’Espai6.

Què s'ofereix?

La flexibilitat de l’espai permet l’organització de qualsevol tipus de convenció o esdeveniment, còctel, presentació, showcooking, coffee-break, brunch, reunió de negocis, tallers de cuina, cursos, tastos...

De quins serveis disposa?

L’espai s’ha dissenyat per a ser un lloc confortable, elegant i modern. Disposa de 162 metres quadrats de superfície on hi tenen cabuda fins a 50 persones. L’equipament de la cuina està format per: 1 forn de convecció, 2 focs d’inducció, neveres, fregidores de 27.5 kW. Disposem, també, d’un modern equipament d’àudio i vídeo format per: 2 pantalles de televisió, un projector 1080P, una pantalla plegable, so, càmera damunt l’obrador, connexió WI-FI, ordinador Mac, Apple TV.

El nostre personal està format per: una coordinadora, una dietista-nutricionista, un assessor gastronòmic i dos cuiners.

Quin ventall d'horaris s'ofereixen?

Afortunadament, cada cop l’agenda d’espai6 és més plena d’esdeveniments i d’activitats, sempre al voltant de la gastronomia, però encara tenim capacitat per a fer-hi més coses.

Estem a la vostra disposició a: espai6@espai6.com | 609 811 1331 | Carretera de Berga km 1, Sant Fruitós de Bages.