Un xic d'història

Fundada l’any 1968 amb l’objectiu d’oferir productes congelats a petits establiments d’alimentació al detall, en els inicis tan sols disposàvem d’un magatzem de poc més de 200 m² al centre de Manresa, amb una petita cambra frigorífica, d’un furgó frigorífic i d’una plantilla de 4 treballadors.

Durant els anys següents, vam anar creixent, millorant les solucions i els serveis oferts als nostres clients, adaptant-nos a les seves necessitats i avançant-nos a les tendències del mercat. Aquesta bona reputació aconseguida al llarg dels anys com a proveïdor d’aliments congelats de la més alta qualitat ens va permetre obrir nous mercats, noves àrees de productes i noves línies de negoci. L’any 2003 es va incorporar una nova línia alimentària de peix i marisc fresc, l’any 2015 una d’aliments a temperatura ambient i l’any 2016 una de productes refrigerats. 

Així doncs, després de 49 anys de trajectòria empresarial, la pròpia experiència i dedicació ens han atorgat el reconeixement d’una excel·lent qualitat en el servei, disposant dels productes necessaris en el moment oportú, a un preu just i adaptant el servei segons les necessitats específiques de cada client.

L’any 1998, Friman passa a formar part del Centre Corporatiu Ini6 SL, un holding empresarial que es crea per aglutinar les noves empreses que van sorgint i que, a part de nosaltres, inclou aquestes altres empreses entre les més destacades: Friman Logistics, que engloba els serveis logístics d’emmagatzematge i distribució de mercaderies, principalment alimentàries; Garoina, xarxa d’establiments de venta al detall de peix i marisc fresc i productes congelats, d’ambient i refrigerats; Espai6, una cuina professional on realitzar esdeveniments gastronòmics empresarials, esdeveniments culinaris i presentacions de productes alimentaris; i Minorisa de Sistemes Informàtics, que aporta solucions i suport informàtic.