Enguany, si ens ho permets,  

L'ÀPAT D'EMPRESA EL CELEBREM AMB TU!

Tot Friman amb la restauració! 

Conscients de les dificultats que els restauradors esteu passant enguany, els qui formem part de Friman, hem decidit fer un petit gest amb vosaltres. Estem molt emocionats de presentar-vos la nostra proposta:

Enguany, l’àpat d’empresa el celebrarem amb tu!

Què és? Cada empleat de Friman disposarem d'uns vals amb un import de 20 € cadascun per poder venir a gaudir, a casa vostra, de la màgia que sou capaços de fer amb els nostres productes.

La nostra proposta som conscients que és minúscula comparada amb les dificultat que esteu passant però, empleats, directius i propietaris de Friman, volem dur-lo a terme, i col·laborar amb els vostres negocis per l’esforç que esteu fent de mantenir-los vius.

Gràcies, moltes gràcies, de veritat 

 


Escriu el número de 8 dígits que hi ha al Val Friman i prem "Comprovar" per assegurar-te de la seva validesa. El sistema et retornarà un "Vàlid" o "No vàlid", que et garantirà el posterior reembors del val. Dubtes sobre el reembors dels vals Friman a: administracio.clients@friman.cat

A la imatge (amb un rectangle en vermell) et mostrem on pots trobar el nom de l'empleat o de l'empleada i el codi únic del Val Friman 2020.

Bases

Permete’ns que t’expliquem com pots participar i les BASES que regiran aquesta proposta. La nostra està pensada per a clients de Friman del canal restauració. La durada abraça el període del 24.12.2020 al 02.05.2021 (inclòs).

Omple el formulari que hi ha en aquesta mateixa pàgina i fes-nos-el arribar. Això significarà que permets usar els Vals Friman al teu negoci i que l’import d’ells es podrà usar com a part del pagament, total o parcial, de la consumició que realitzem al teu restaurant.

  1. No s’admetran vals duplicats. Cada val conté un codi identificador únic que ens permetrà abonar-los i estan personalitzats amb el nom de l’empleat o empleada de la companyia, per a la teva seguretat.

  2. L’import total dels vals es descomptarà de la següent compra, un cop rebuts. Els vals no seran bescanviables per diners. Podeu bescanviar-los fins el 31.03.2021 08.06.2021.

  3. El val s'ha de gastar en la seva totalitat, és a dir: si l'empleat aporta un Val Friman de 20 € i la consumició costa 15 €, nosaltres et descomptarem els 20 euros, a l'empleat no li has de tornar el canvi! Per contra, si la consumició supera l'import del val, l'empleat o l’empleada t'ha d’abonar la diferència abans d'abandonar casa teva.

  4. Els establiments que participin s'els hi facilitarà l’accés al Portal del Client Friman, si ja hi tens accés, accedeixi. Veuràs una icona per bescanviar els vals més ràpidament. 

Friman es reserva el dret d’excloure d'aquesta proposta aquelles empreses que no s'ajustin a les bases de participació. Si ho prefereixes, et pots descarregar el formulari i les bases en PDF. Omples el formulari i ens el fas arribar per correu electrònic a l'adreça: marqueting@friman.cat.

El Conseller General de Friman, Enric Torres, en nom de tots els qui formem Friman,

envia un missatge als clients i tots plegats fem un brindis per un any 2021 molt millor!

Gràcies!

Per permetre'ns venir al teu establiment i usar el val d'aquesta iniciativa del personal de Friman.

Comparteix

Si la iniciativa t'agradat, seria de molta ajuda per nosaltres que la comparteixis a les xarxes.

Contacta

Si necessites més informació sobre aquesta acció dels empleats i empleades, contacta'ns!

  Si us plau, no t'oblidis de marcar aquesta casella, ens garanteix que has llegit les bases de la proposta i que acceptes que permets l'ús dels Vals Friman 2020 com a mitjà de pagament, total o parcial, de la consumició que realitzi el personal de Friman a l'establiment referenciat en aquest formulari.

Les teves dades... 

Omple el formulari de l'esquerra amb les teves dades i les del teu establiment i fes-nos arribar l'autorització d’acceptació dels vals Friman. Podrem acceptar les autoritzacions que ens arribin totalment complimentades, abans del 15.02.2021 04.04.2021.

El  NÚMERO DE PUNT D'ENTREGA consta de 9 xifres i el trobaràs a qualsevol albarà de  Friman, a dalt a la dreta amb l'etiqueta: " ENVIO".

Les dades que ens que ens proporcioni s’incorporaran a la base de dades de clients de Friman amb la finalitat de fer-te arribar comunicacions promocionals i d’interès per al teu negoci. 

No fem un ús indiscriminat de les teves dades i sempre podràs deixar de rebre aquestes comunicacions si no et resulten d'interès.