Comandes i Servei d'Atenció al Client
900 150 723
Aliments Congelats Friman: Proveïdor de congelats, distribuidor de congelats, food service, horeca, hosteleria, restauració, restaurants, peix fresc, gelats hosteleria. Aliments Congelats Friman: Proveïdor de congelats, distribuidor de congelats, food service, horeca, hosteleria, restauració, restaurants, peix fresc, gelats hosteleria. Aliments Congelats Friman: Proveïdor de congelats, distribuidor de congelats, food service, horeca, hosteleria, restauració, restaurants, peix fresc, gelats hosteleria.

1. INTRODUCCIÓ

Aquest document descriu la Política de galetes que regula el lloc Web de l’empresa Alimentos Congelados Friman, S.A. (des d’ara “Friman”) amb URL www.friman.es, amb l’objectiu de garantir la privacitat dels Usuaris d’Internet.

Informem als Usuaris d’Internet que en aquest lloc Web utilitzem galetes que ens permeten facilitar-li l’ús i navegació, garantir l’accés a determinades funcionalitats i addicionalment, ens ajuden a millorar la qualitat del lloc Web d’acord als hàbits i estils de navegació dels Usuaris d’Internet.

2. QUÈ SÓN LES GALETES?

Les galetes són petits arxius de text que alguns llocs web emmagatzemen al seu ordinador, telèfon intel·ligent (Smartphone), tauleta o qualsevol altre dispositiu d’accés a Internet.

3. PER A QUÈ SERVEIXEN?

Les galetes serveixen per reconèixer el dispositiu dels usuaris d'Internet quan tornen a visitar el lloc Web, facilitant el seu ús al recordar les seves preferències i configuració de navegació (p. ex. llengua, país, etc.). També serveixen per millorar els serveis que li oferim i per poder recopilar informació estadística que ens permet entendre com els Usuaris d'Internet utilitzen el nostre lloc Web i ens ajuden a millorar la seva estructura i el contingut.

Algunes galetes són estrictament necessàries per què el lloc Web funcioni bé i altres serveixen per millorar el rendiment i la seva experiència com a usuari.

Les galetes s'associen únicament a un usuari d'Internet anònim i al seu dispositiu d'accés a Internet i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l'Usuari d'Internet.

4. TIPUS DE GALETES

4.1. Tipus de galetes segons l’entitat que les gestioni

Segons quina sigui l'entitat que gestioni el lloc Web des d'on s'envien les galetes i tractin les dades que s'obtinguin, es poden distingir les següents:

  • Galetes pròpies: Són aquelles que s'envien al dispositiu d'accés a Internet de l'usuari des del lloc Web gestionat pel propi titular del lloc i des del qual es presta el servei sol·licitat per l'usuari d'Internet.
  • Galetes de tercer: Són aquelles que s'envien al dispositiu d'accés a Internet del usuari des del lloc Web però que no es gestionat pel titular del lloc, sinó per altre entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

4.2. Tipus de galetes segons el termini de temps que romanen activades

Segons el termini de temps que romanen activades en el dispositiu d'accés a Internet de l'usuari, es poden distingir les següents:

  • Galetes de sessió: Són un tipus de galetes dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l'usuari d'Internet accedeix a un lloc Web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per la prestació del servei sol·licitat per l'Usuari d'Internet en una sola ocasió (la sessió que està utilitzant en aquell moment).
  • Galetes persistents: Són un tipus de galetes en les que les dades segueixen emmagatzemades en el dispositiu d'accés a Internet de l’usuari i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de les galetes, i que pot anar d'uns minuts a varis anys.

4.3. Tipus de galetes segons la seva finalitat

Segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, es poden distingir les següents:  

  • Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l'usuari d'Internet la navegació a través d’un lloc Web i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ell existeixin com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
  • Galetes de personalització: Són aquelles que permetent a l'Usuari d'Internet accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l'Usuari d'Internet, com per exemple serien la llengua, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d'on accedeix al servei, etc.
  • Galetes d'anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i l'anàlisi de comportament dels usuaris d'Internet al lloc Web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s'utilitza en el mesurament de la seva activitat del lloc Web i per l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d'Internet d'aquest lloc, per tal d'introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris d'Internet del servei.
  • Galetes publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, en el seu cas, el titular hagi inclòs al lloc Web des del qual presta el servei sol·licitat en base a criteris com el contingut editat o la freqüència en què es mostren els anuncis.
  • Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, en el seu cas, el titular hagi inclòs al lloc Web des del qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels Usuaris d'Internet obtinguda a través de la observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció d'aquest.

5. QUIN TIPUS DE GALETES UTILITZA AQUEST LLOC WEB?

Les galetes següents no identifiquen personalment als Usuaris d'Internet, només proporcionen informació estadística anònima sobre la navegació al nostre lloc Web; no obstant això, pot deshabilitar-les directament configurant el seu navegador.

A continuació, es relacionen les galetes que estan sent utilitzades en aquest lloc Web:

Galetes de Google Analytics. És un servei d’analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i l’anàlisi de la navegació al lloc Web.

Nom: _utma

Tipus: pròpia

Permanència: 2 anys (persistent)

Finalitat: anàlisis. Normalment s'emmagatzema al navegador en la primera vista al lloc Web. Genera un ID d'usuari únic, que és el que s'utilitza per fer el recompte de quantes vegades visita el lloc Web un Usuari d'Internet. També registra quan va ser la primera i la última vegada que va visitar el lloc Web.

Nom: _utmb

Tipus: pròpia

Permanència: 30 minuts (persistent)

Finalitat: anàlisis. Treballa conjuntament amb _utmc per emmagatzemar informació sobre l'activitat de la visita al nostre lloc Web i principalment la duració d'aquesta. Registra l'hora d'accés al lloc web.

Nom: _utmc

Tipus: pròpia

Permanència: sessió

Finalitat: anàlisis. Treballa conjuntament amb _utmc per emmagatzemar informació sobre l'activitat de la visita al nostre lloc Web i principalment la duració d'aquesta. Comprova si es deu mantenir la sessió oberta o es deu crear una sessió nova.

Nom: _utmz

Tipus: pròpia

Permanència: 6 mesos (persistent)

Finalitat: anàlisis. Normalment s'emmagatzema al navegador a la primera visita al lloc Web. Emmagatzema informació sobre la procedència de l'Usuari d'Internet al nostre lloc Web, ja sigui directament introduint la direcció del domini, un enllaç, una recerca o un anunci, així com la seva ubicació geogràfica en el moment d'accedir. També realitza un seguiment de la navegació per permetre'ns saber quants Usuaris d'Internet es mouen pell lloc Web. S'actualitza cada vegada que es visita el lloc Web.

Pot trobar més informació sobre Google Analytics i inhabilitar l'ús d’aquestes galetes al següent enllaç: www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html.

Així mateix, Google ha desenvolupat un complement d'inhabilitació de les galetes de Google Analytics pels navegadors més habituals: Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari y Opera, que facilitarà l'exclusió de la instal·lació d'aquestes galetes. Pot obtenir més informació en el següent enllaç: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es

 

 

 

6. GESTIÓ DE LES GALETES

Si s'impedeix la instal·lació de les galetes del lloc Web, algunes funcionalitats del mateix, així com alguns continguts poden veure’s afectats.

A continuació, li oferim informació sobre com podem dur a terme la gestió de les galetes a través de les diferents opcions que ofereixen els navegadors més comuns.

 

6.1. Com configurar els navegadors per gestionar les galetes?

Pot configurar el seu navegador d'Internet per acceptar o bloquejar les galetes, esborrar galetes ja instal·lades, o configurar-lo per a què s'esborrin automàticament quan es tanqui el navegador. En cas de bloquejar, és possible que certs serveis que necessiten el seu ús deixin de funcionar correctament.

Aquests ajustaments normalment es troben a les “Opcions” o “Preferències” del menú dels navegadors principals (per més informació pot consultar les pàgines de suport o l'ajuda de cada navegador):

 

Internet Explorer: Eines -> Opcions d'Internet -> Privacitat-> Configuració.

Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració Personalitzada

Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut

Safari: Preferències -> Seguretat.

 

6.2. Llocs Web dels navegadors amb informació sobre com gestionar les galetes

Internet Explorer:

Versió 7 i 8

http://windows.microsoft.com/es-ES/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Versió 9

http://windows.microsoft.com/es-ES/windows7/How-to-manage-cookies-in-Internet-Explorer-9

Firefox:

http://support.mozilla.org/es/kb/cookies-informacion-que-los-sitios-web-guardan-en-?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es&hlrm=en

Safari:

http://support.apple.com/kb/PH5042?viewlocale=es_EShttp://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES

7. ALTRES

Per realitzar qualsevol tipus de consulta respecte a aquesta política pot dirigir-se a la següent adreça de correu electrònic: legal@ini6.com.

 

8. VIGÈNCIA I MODIFICACIÓ DE LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

La Política de les galetes Web de Friman ha sigut actualitzada al mes d'octubre de 2013.

Friman es reserva el dret a modificar la seva Política de les galetes del lloc Web en el supòsit que existeixi un canvi en la legislació vigent, doctrinal, jurisprudencial o per criteris propis empresarials. Si s'introduís algun canvi en aquesta Política, el nou text es publicarà en aquest mateix lloc web.

Es recomana als Usuaris d'Internet que accedeixin periòdicament a aquesta política de les galetes que trobaran al lloc web http://www.friman.es.

 

Comparteix aquesta pàgina


Canviar idioma   Canviar idioma
Cercador de productes: