Comandes i Servei d'Atenció al Client
900 150 723
Aliments Congelats Friman: Proveïdor de congelats, distribuidor de congelats, food service, horeca, hosteleria, restauració, restaurants, peix fresc, gelats hosteleria. Aliments Congelats Friman: Proveïdor de congelats, distribuidor de congelats, food service, horeca, hosteleria, restauració, restaurants, peix fresc, gelats hosteleria. Aliments Congelats Friman: Proveïdor de congelats, distribuidor de congelats, food service, horeca, hosteleria, restauració, restaurants, peix fresc, gelats hosteleria.

Empresa familiar fundada des de 1969, amb un magatzem al centre de Manresa de poc més de 200 m², amb una petita càmera frigorífica. Inicialment, especialitzada en oferir productes congelats a petits establiments d´alimentació al detall i, amb poc més de 4 treballadors i un sol furgó frigorífic.

Durant aquests 46 anys l’experiència ens ha atorgat el valor de la qualitat en el servei: disposar dels productes necessaris en el moment oportú i en el lloc adequat, a un preu just i amb el nivell de servei adaptat a les seves necessitats.

Atenem als nostres clients en totes les seves necessitats: oferint una àmplia gamma de productes congelats i peix fresc, i amb l’inici d’una nova línia alimentària que engloba productes secs i refrigerats, així com fent els serveis logístics d'emmagatzematge i transport. 

A Friman som 127 professionals que treballem amb una màxima molt clara: "Només amb l’èxit dels nostres clients aconseguirem el nostre propi èxit".

Al llarg dels anys Friman ha crescut oferint més solucions i més servei als nostres clients, adaptant-nos a les seves necessitats i avançant-nos a les tendències del mercat.

Friman forma part de Centre Corporatiu Ini6, que és la societat matriu que inclou diverses empreses com: Productes Frescos Garoina, xarxa d'establiments de venda al detall de peix i marisc fresc, carns i aliments congelats, a més d'un complement de productes refrigerats; i Carrer Caritat Immobiliària, dedicada al sector immobiliari, entre les més significatives.

Canviar idioma   Canviar idioma
Cercador de productes: